Wat is het?Spinning Boddieplan

Spinning is een bekende training in de fitnesswereld. Toch blijft het populair door de goede resultaten die worden behaald en de variatie die erin kan worden gebracht. Het concept is vrij simpel. Tijden een spinning les zit je op een fiets en trap je mee op de maat van de muziek. De trainer die voor de groep op zijn eigen fiets meefiets, begeleid, motiveert en activeert jou om het beste uit je training te halen.
PAS OP! Spinning werkt verslavend en kan zorgen voor een nieuwe levensstijl die geheel gewijd is aan fietsen.

Spinning alleen niet voldoende? Op maandag om 19:00 uur maken wij een combinatie naar HIIT Spinning! 30 minuten zeer intensief fietsen. Daarna direct nog even de buikspieren trainen tijdens het buikspierkwartier?

Wat train je?

Tijdens het spinnen ligt de aandacht op het doelgericht verbeteren van je conditie. Je krijgt betere beenspieren, activeert je core stability en gaat zweten zodat de afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen. Ondanks dat je gaat zweten ga je door tot het einde van de les en train je naast het doorzettingsvermogen ook je uithoudingsvermogen.
2 in 1 dus!

Waarom zinvol?

Zoals bovengenoemd verbeter je de conditie van je lichaam en hou je het telkens weer langer vol. Het niveau van zwaarte kun je zelf aanpassen. Met motiverende muziekbegeleiding fiets je van vlak land zo een heuvel op en dat terwijl je fiets op een dezelfde plek blijft staan.
Op deze manier is een rondje om Heerhugowaard een koud kunstje!
Spinnen is ideaal voor mensen die graag willen sporten of afvallen maar niet naar buiten willen en een hekel hebben aan gewichten.
Tevens is het geschikt voor mensen met schouder, heup of onderrug klachten.

Spinnen zit bij het abonnement inbegrepen, wil je geen abonnement dan hebben we een 10 rittenkaart.