Over ons

Wie beoefenen hun hobby bij  Sport- & afslankstudio Boddieplan Heerhugowaard?
Onder persoonlijke begeleiding sporten in Small Group trainingen, Groepslessen of tijdens je Personal training. Dit kan alleen met trainers en coaches die gemotiveerd en gespecialiseerd zijn zoals wij!

Elke dag staan wij voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doel op het gebied van gedrag, sport, voeding & herstel. ‘Be Yourself Only Better’

Frank Beke

Mijn naam is Frank Beke, eigenaar van Sport- & Afslankstudio Boddieplan Heerhugowaard. 

 

De passie om mensen te helpen kwam goed naar voren toen ik vijf maanden skiles heb gegeven in Canada. Er kwam zoveel kracht en energie los bij de begeleiding van mensen naar hun doel dat ik hier echt wat mee moest doen!

 

De missie van Boddieplan: ‘Be Yourself Only Better’
Het doel is dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij Boddieplan en wordt geholpen bij het behalen van zijn of haar doel. Of dit nou is: een half uur kunnen wandelen, af te vallen of gewoon simpelweg sterker worden en je energiek voelen.
Boddieplan is een totaal concept om jou te begeleiden naar een gezondere levenstijl op het gebied van; gedrag, sport, voeding en herstel!

 

Naast al de huidige diensten blijf ik mijzelf en het team doorontwikkelen door studie, cursussen, workshops en teamsessies om de sporter optimaal te kunnen begeleiden! 

De deur staat altijd open dus wie weet tot snel!
Diploma’s: Sportmarketing Johan Cruijff University (2013), Fitvak A, Overload TOP trainer A, Overload TOP trainer B, Cycling instructor, COOL Runnig instructor, Kickboks & Bootcampinstructor. 

Martijn Cabri

Mijn naam is Martijn en ik ben 24 jaar. Mijn ambities liggen al sinds jongs af aan in de sport en daarom heb ik gekozen om de opleiding CIOS Haarlem te gaan volgen. Hier heb ik mij gefocust op het vak fitness en ben ik afgestuurd als Bewegingsgoog. Na het CIOS ben ik gaan doorstuderen en heb ik de opleiding Oefentherapie in Amsterdam afgerond. Zelf vind ik het ook onwijs leuk om te sporten en probeer ik dit dan ook zoveel mogelijk nog te doen!

Zelf krijg ik veel energie met het helpen en ondersteunen van mensen om hun persoonlijke doelen te halen.
Waarom sporten bij Boddieplan? Door de persoonlijke begeleiding wordt je geholpen om elk doel te halen, groot of klein, kort of lang het maakt niets uit.

Tot snel bij Boddieplan! 

Cas Adrichem

Mijn naam is Cas Adrichem geboren in Amsterdam en wonend in Heerhugowaard. Na mijn middelbare school wilde ik iets doen binnen de sportbranche ik koos voor het CIOS in Haarlem. Deze opleiding sloot aan bij mijn wensen namelijk, mensen van jong tot oud begeleiden en helpen binnen de sport of binnen een sport evenement. Binnen mijn tijd op het CIOS heb ik mijn fitness trainer papieren behaald. Na het CIOS ben ik gaan studeren aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) te Amsterdam. Met veel plezier sta ik binnen de gymzaal of op het veld om de jongeren te leren over bewegen. Binnen mijn Opleiding ALO heb ik de opleiding NASM Personal Trainer behaalt en ben ik een Certified Personal Trainer in heel Europa en Amerika. Naast mijn opleiding

Diploma’s: CIOS niv 4, CIOS Fitvak A, CIOS Fitness & Health, NASM

Tim Beke

Mijn naam is Tim Beke, ik ben 22 jaar. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan op het Horizon College te Alkmaar. Tijdens de opleiding heb ik mijn Fitnesstrainer A diploma behaald en ben ik Cycle Instructor geworden.
Zelf zit ik op voetbal en doe dit ook elke zondag bij Hugo Boys.
Ik vind het super leuk om mensen te helpen en te begeleiden. Bij Boddieplan is bijna iedereen bezig met een doel. Wij zijn de motivators en geven de juiste aandacht zodat de klant zijn of haar persoonlijke doel kan behalen.

Heb jij hulp nodig en wil je graag wat kilo’s kwijt? Ik help je graag.
Kom langs voor een Gratis Proefweek en dan gaan we aan de slag.
Tot snel! ‘Be Yourself Only Better’

José Nunnink

Ik ben José, in 1975 geboren in Heerhugowaard. Van jongs af aan hou ik van bewegen en sporten.  Sinds 2011 kreeg dit  sporten een andere betekenis in mijn leven. Destijds kreeg ik een burn-out en werd de sport een uitlaatklep voor mij. Het kreeg een steeds belangrijkere rol in mijn leven. Gaandeweg heb ik een nieuwe levensstijl voor mezelf gecreëerd. Door mijn eigen ervaring, doorzettingsvermogen, training en coaching kwam ik tot de ontdekking dat een gezonde voeding hier onlosmakelijk mee verbonden is. Sinds 2018 ben ik me professioneel gaan verdiepen in sport en voeding.

 

Wat is goed voedsel? Welk effect heeft voedsel op je lijf? Hoe kun je voedsel specifiek inzetten om een fit lijf te krijgen en gezonder te leven? Mijn kennis, ervaring en passie zet ik heel graag in om samen met jou  jouw gewenste doel te behalen! De aanpak is persoonlijk en gericht om samen een levensstijl te ontwikkelen die bij jou past. Je kunt veel meer dan je zelf denkt!

 

Naast het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht en een gezondere levensstijl vind ik het ook heel leuk om mezelf in het zweet te werken, je kunt me dus zeker ook vinden in de sportschool. Ik ben een recreatieve hardloopster en geef groepslessen en hardlooptraining bij Sportstudio Boddieplan in Heerhugowaard.

 

Tot slot nog dit ; afvallen is niet even een dieet volgen en dat was het dan, dat heb ik zelf ervaren. Het is niet makkelijk, zeker niet. Het heeft tijd nodig om je gewoontes te veranderen. Laatst zei iemand tegen mij: afvallen is een marathon en geen race van 2 km…. Ik heb de mijne gelopen en het voelt goed!

 

Diploma’s: Cool runner, Indoor cycling, Lifestyle coach

Nathalie

Hoi mijn naam is Nathalie en ik geef de Power yoga lessen bij Boddieplan.
Ben jij altijd druk, gespannen, stijf of zelfs gestrest? ‘Ontspanning door inspanning’

Graag nodig ik je uit om deel te nemen aan de yoga lessen bij Sportstudio Boddieplan. Ik zorg er voor dat jij weer helemaal soepel wordt en tot rust komt!
Tot snel bij Boddieplan!

Sabrina Dekker

Sport- & ontspanningsmassage bij Boddieplan.

 

Twee jaar geleden heeft Sabrina het roer omgegooid. Zij had een leidinggevende functie in de financiele sector.
In april is Sabrina bij Sportstudio Boddieplan begonnen met haar persoonlijke doel. Hierbij leerde ze bewust bezig te zijn met haar lijf en energie!

”Toen wist ik het zeker, Ik wil sportmasseur worden!
Na meerdere opleiding ik het nog steeds erg leuk en geeft het mij een kick om mensen daadwerkelijk te helpen!
Ik ben constant bezig om mijn massagetechnieken nog verder uit te breiden.

 

SPORTMASSAGE
Elke woensdag avond 17:00 – 21:00 uur
Leden betalen €15,- en niet leden €20,- per sessie.
Maak snel een afspraak want vol = vol!
Ik hoop jullie snel te mogen behandelen.”