Waarom Boddieplan?

Waarom Boddieplan?logo-boddieplan-pewi

 

Er zijn zoveel sportscholen dat het lastig is om een keuze te maken bij welke sportschool jij gaat werken aan jezelf! Hierbij leggen wij in 10 stappen uit waar Boddieplan Heerhugowaard voor staat en waarom wij denken dat er niets meer in de weg staat om jouw persoonlijke doel te behalen! ‘Be Yourself, Only Better’

 

  1. Persoonlijke aandacht

Bij ons ben je geen nummer, elk individu heeft een eigen persoonlijkheid, een eigen doel en een eigen behoefte. Dat betekent persoonlijke trainingsschema’s en voedingsschema’s voor optimale prestatie. Wij staan open voor benadering en proberen ervoor te zorgen dat de trainers op dezelfde tijden aanwezig zijn. Hiermee bouw je een band op en weet de trainer wie je bent en wat je kan. Door persoonlijke aandacht krijg je advies op maat.

 

  1. Kleinschalig

De sportstudio heeft een kleinschalige opzet. Waarom? Omdat wij op deze manier het overzicht kunnen bewaren, is het niet te druk en heeft een ieder de mogelijkheid om de attributen te gebruiken zonder te hoeven wachten. Uit onderzoek is gebleken dat de doelgroep dit als prettig ervaart.

 

  1. Meten = Weten

Voor de start beginnen we met een 0-meting. Daarna elke 6 weken een meting. Wij van Sportstudio Boddieplan kijken niet alleen naar je gewicht. Dit is een secundair element aangezien het gewicht van diverse factoren afhankelijk is. Het belangrijkste is dat we zien dat de spiermassa gelijk blijft of zelf toeneemt en het vetpercentage afneemt.

Begeleiding Boddieplan

Uiteraard krijgt elk lid de resultaten mee naar huis.

 

  1. Begeleiding

Begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Veel mensen weten niet hoe ze moeten sporten. Om dit op te lossen is het vak ‘Trainer’ in het leven geroepen. Wij hanteren een maximum van 5 sporters voor 1 trainer. Dit zorgt ervoor dat je goed geholpen wordt door gecertificeerde trainers die letten op de intensiteit en uitvoering van de oefeningen. Hierdoor bieden wij de begeleiding die wij pretenderen.

 

  1. Trainen op afspraak

Voor alle leden hebben wij een inschrijfsysteem waarop ze kunnen aangeven wanneer ze komen sporten. Op deze manier weten wij hoeveel leden er komen (max 5) en wie dat zijn. Sta je er wel op maar kom je niet sporten? Dan bellen wij je op. Dit vormt een stok achter de deur om je doel te behalen.

 

  1. Voeding

Er bestaan een overdaad aan verschillende diëten waardoor jij waarschijnlijk geen idee meer hebt wat goed voor je is? Wij begeleiden je in eerste instantie aan de hand van het ‘Caveman principe’. Dit principe brengt je weet terug naar de basis en de natuur. Het scheiden van verschillende voedingsgroepen zorgt voor rust in de darmen. Je ontvangt een boekje waarin de basis staat uitgelegd. Ook hebben wij voorbeeld menu’s zodat het toepasbaar is in het dagelijkse leven. Het is geen dieet maar een lifestyle met gezonde en eerlijke producten! Wij hebben meerdere voeding coaching uren waar wij jou helpen een weg te vinden door de wondere wereld van voeding.

 

  1. Groepslessen

Steeds populairder bij ons zijn de groepslessen. Ook hierbij gelden de principes ‘kleinschalig’ en ‘begeleiding’. In onze zaal worden diverse groepslessen gegeven. Wat dacht je van: Zumba, Boks Conditie, Spinning, Poweryoga, Core Stability training en HiiT.  Ook hebben wij een maandelijkse bootcamp om zondag ochtend, heerlijk. DOE MEE!

 

Yoga Heerhugowaard

  1. Krachttraining

Wil je afvallen, sterker worden of fit blijven? De beste manier om dat te bereiken is het uitvoeren van krachttrainingen onder onze begeleiding. Voor elk individu maken wij, aan de hand van de metingen en de doelstelling, een trainingsschema op maat. Samen met de trainers voer je de oefeningen uit.

In de studio zijn bewust geen spiegels, waardoor je jezelf kunt focussen op jouw training. De trainers zijn jouw ogen voor een goede houding. Geen spierspannende jongens en sexy poserende meiden maar gewoon jezelf zijn!

9. Specialist in afvallen

Als klap op de vuurpijl kunnen wij zeggen specialist te zijn in afvallen. Waarom? Door de vele behaalde resultaten van de leden. Vele leden hebben dit doel en daarom train je met gelijkwaardige, mensen net zoals jij!

10. Koffietafel

Niet te missen en erg belangrijk voor de sociale contacten is onze koffietafel. Leden nemen er plaats na hun training om gezellig even bij te kletsen of bij te komen van de inspanning. De koffie en thee is altijd gratis en je bent welkom!

 

Lees hier de ervaring van Renate

 

Ben je overtuigt of wil je nog meer weten van ons?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier!

 

Je naam*

Wat is je doel?*

Hoe belangrijk is het behalen van je doelstelling?*

Wanneer wil je jouw doel behaald hebben?*

Was je eerder lid van een sportschool?*

Hoe belangrijk is begeleiding voor jou?*

Ik wil graag
Personal TrainingSmall Group trainingGroepslessenCryolipolise

Hoeveel keer per week ben je bereid om te sporten?*

Jouw persoonlijke bericht

Jouw email*

Jouw telefoonnummer*

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.