Klaar voor verandering?

‘Verandering van spijs doet eten’. Wie kent deze uitspraak niet. Maar verandering dat is toch een onbekende weg inslaan?

Ja dat klopt! Met verandering sla je een weg in die je normaal gesproken niet gaat en dus eet je ander spijs dan je gewend bent. Echter is dat niet altijd een verkeerde weg. Heel vaak komt dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Het maken van keuzes hoort bij het proces van verandering. Zo heb je de keuze om tijdens ‘moeilijke momenten’ te kiezen voor een gezonde of een ongezonde snack.

Een keuze maken is niet altijd leuk want de ongezonde snack is lekker makkelijk te maken maar bomvol calorieën en de gezonde snack misschien minder makkelijk te maken maar veel beter voor je.

Uiteindelijk levert de keuze je ook wat op en kijk je (hopelijk) met een tevreden gevoel terug op wat je gedaan hebt. Je maakt vaak een keuze omdat je een doel hebt.

Wat is jouw doel?
Wij kunnen ons voorstellen dat je meerdere doelen per jaar hebt en dat jouw doel gebonden is aan bijvoorbeeld het zomerseizoen.

Om je heen gaan mensen op vakantie en misschien check je zelf dagelijks het weer op jouw vakantiebestemming. Je kijkt in de spiegel en trekt weer snel je kleren aan. Echter zegt er telkens een stemmetje in je hoofd dat je iets moet veranderen. ‘Ik moet wat strakker in mijn vel zitten, net even wat minder vet, een paar kilo er af en weer fit voelen. Mijn doel is echt geen sixpack kweken maar wel weer vol energie en blij zijn met mijn lijf.’

 

Heel toevallig hebben wij bij Sport- en afslankstudio Boddieplan een oplossing voor het stemmetje in je hoofd. Een oplossing dat een verandering te weeg brengt waar je met een tevreden gevoel op kan terug kijken.

Met onze nieuwe actie ‘5 kilo afvallen in 6 weken’ maak jij een goede keuze en sla je de juiste weg in om strakker in je vel te zitten met minder kilo’s en een fit gevoel.

Een kleine verandering en je mag het spijs blijven eten! 🙂

 

Geen reactie's

Geef een reactie