‘Verandering’… lees het verhaal van Sabrina

”Met het starten van een eigen schoonheidssalon veranderde mijn wereld. Ik zei mijn baan in de financiële sector op en begon aan het avontuur.
Onderdeel van de schoonheidssalon is massage. De opleiding tot sportmasseur viel mij mentaal en fysiek erg zwaar. Vooral het fysieke gedeelte was een behoorlijk probleem. Ik was altijd veel te zwaar en had weinig conditie. Hierdoor werd het masseren een grote opgave.
Omdat ik mijn nieuwe passie niet kon uitvoeren moest er verandering komen in mijn gewicht en conditie. Een vriendin vroeg of ik zin had in de vrijblijvende Proefweek bij Sportstudio Boddieplan.
Wel ja, ik ga wel mee. Met in mijn achterhoofd de gedachte “alweer een sportschool? Ik ben benieuwd hoelang ik het dit keer ga volhouden”.

De eerste training was heel anders dan ik had verwacht. Ik kwam binnen en ik werd direct gemeten. Gewicht in kilo’s, vochtpercentage, spier- en vetmassa werden gemeten. Het enige wat ik me kan herinneren was dat ik elke dag 50% van mijn lichaam aan vetmassa meesleepte. SCHOKKEND. Echt schokkend. De rest heb ik niet eens meer gehoord. Het getal 50 kwam echt hard aan.

Ik ontving een schema om 2x per week krachttraining te doen. En als het kan ga ik ook nog naar een van de vele groepslessen. Ja, het is een mega verandering voor me. Maar ik ga met plezier naar Boddieplan. Heerlijk hard aan je eigen lijf werken. Soms zo hard werken dat je er misselijk en draaierig ervan wordt. Maar het resultaat is er en het gevoel na de training is bijzonder. Ik snap nu pas dat mensen verslaafd kunnen raken aan dat gevoel. Samen met een goed voedingsplan en trainers om je heen die je volop motiveren, vlogen de kilo’s eraf.

Op dit moment ben ik 20 kilo kwijt. Die ben ik kwijt maar ik heb een beter humeur en meer conditie ervoor terug gekregen. Daarnaast begin ik nu eindelijk ook mijn lijf weer een stuk leuker te vinden. Dat is wel een proces met ups and downs. Maar ook daarin zijn de trainers van Boddieplan erg goed om mij te begeleiden.

Het nieuwe jaar is nu weer begonnen en het afgelopen jaar is er veel veranderd. De manier van leven maar ook mijn manier van eten is anders. Het is geen dieet, het is de manier waarop je met je lichaam omgaat. Bewust worden wat je erin stopt en wat het met je doet. Daar gaat het om.

Ik kan het iedereen adviseren om dit ook te doen. Maar met advies kom je er niet. Je moet het DOEN.
Samen met Boddieplan ga ik door met deze levensstijl.

 

Ik wens iedereen succes die deze stap naar verandering gaat maken.
Je kan het!

 

Groet Sabrina Dekker.”

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.