Over ons

Wie beoefenen hun hobby bij  Sport- & afslankstudio Boddieplan Heerhugowaard?
Onder persoonlijke begeleiding sporten in Small Group trainingen, Groepslessen of tijdens je Personal training. Dit kan alleen met trainers en coaches die gemotiveerd en gespecialiseerd zijn zoals wij!

Elke dag staan wij voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw doel op het gebied van gedrag, sport, voeding & herstel. ‘Be Yourself Only Better’

Frank Beke

Mijn naam is Frank Beke, eigenaar van Sport- & Afslankstudio Boddieplan Heerhugowaard. 

 

De passie om mensen te helpen kwam goed naar voren toen ik vijf maanden skiles heb gegeven in Canada. Er kwam zoveel kracht en energie los bij de begeleiding van mensen naar hun doel dat ik hier echt wat mee moest doen!

 

De missie van Boddieplan: ‘Be Yourself Only Better’
Het doel is dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij Boddieplan en wordt geholpen bij het behalen van zijn of haar doel. Of dit nou is: een half uur kunnen wandelen, af te vallen of gewoon simpelweg sterker worden en je energiek voelen.
Boddieplan is een totaal concept om jou te begeleiden naar een gezondere levenstijl op het gebied van; gedrag, sport, voeding en herstel!

 

Naast al de huidige diensten blijf ik mijzelf en het team doorontwikkelen door studie, cursussen, workshops en teamsessies om de sporter optimaal te kunnen begeleiden! 

De deur staat altijd open dus wie weet tot snel!
Diploma’s: Sportmarketing Johan Cruijff University (2013), Fitvak A, Overload TOP trainer A, Overload TOP trainer B, Cycling instructor, COOL Runnig instructor, Kickboks & Bootcampinstructor. 

Martijn Cabri

Mijn naam is Martijn en ik ben 23 jaar. Mijn ambities liggen al sinds jongs af aan in de sport en daarom heb ik gekozen om de opleiding CIOS Haarlem te gaan volgen. Hier heb ik mij gefocust op het vak fitness en ben ik afgestuurd als Bewegingsgoog. Na het CIOS ben ik gaan doorstuderen en op dit moment ben ik student bij de opleiding Oefentherapie in Amsterdam. Zelf vind ik het ook onwijs leuk om te sporten en probeer ik dit dan ook zoveel mogelijk nog te doen!

Zelf krijg ik veel energie met het helpen en ondersteunen van mensen om hun persoonlijke doelen te halen.
Waarom sporten bij Boddieplan? Door de persoonlijke begeleiding wordt je geholpen om elk doel te halen, groot of klein, kort of lang het maakt niets uit.

Tot snel bij Boddieplan! 

Cas Adrichem

Mijn naam is Cas Adrichem geboren in Amsterdam en wonend in Heerhugowaard. Na mijn middelbare school wilde ik iets doen binnen de sportbranche ik koos voor het CIOS in Haarlem. Deze opleiding sloot aan bij mijn wensen namelijk, mensen van jong tot oud begeleiden en helpen binnen de sport of binnen een sport evenement. Binnen mijn tijd op het CIOS heb ik mijn fitness trainer papieren behaald. Na het CIOS ben ik gaan studeren aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) te Amsterdam. Met veel plezier sta ik binnen de gymzaal of op het veld om de jongeren te leren over bewegen. Binnen mijn Opleiding ALO heb ik de opleiding NASM Personal Trainer behaalt en ben ik een Certified Personal Trainer in heel Europa en Amerika. Naast mijn opleiding en passie voor Fitness ben ik ook nog regelmatig bezig met eigen hobby’s namelijk snowboarden, surfen en skateboarden. 

Motivatie? 

Ik eis altijd het beste van mijzelf, stimulerend tot het maximale binnen de sport maar ook in de begeleiding. Ik hoop graag samen de uitdaging aan te gaan om ook jou tot bewegen aan te zetten. Challenge your limits! 

We zijn geen doorsnee sportschool die je vindt op bijna elke hoek. Wij gaan voor kwaliteit om de personen echt te helpen en naar hun wensen te luisteren.

Binnen Boddieplan zitten we zo op de begeleiding met de sporters. Wij vragen 100%, dan geven wij ook 100%. 

Ga jij samen met mij de uitdaging aan ?

“If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.”

Diploma’s: CIOS niv 4, CIOS Fitvak A, CIOS Fitness & Health, NASM

Tim Beke

Mijn naam is Tim Beke, ik ben 21 jaar. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan op het Horizon College te Alkmaar. Tijdens de opleiding heb ik mijn Fitnesstrainer A diploma behaald en ben ik Cycle Instructor geworden.
Zelf zit ik op voetbal en doe dit ook elke zondag bij Hugo Boys.
Ik vind het super leuk om mensen te helpen en te begeleiden. Bij Boddieplan is bijna iedereen bezig met een doel. Wij zijn de motivators en geven de juiste aandacht zodat de klant zijn of haar persoonlijke doel kan behalen.

Heb jij hulp nodig en wil je graag wat kilo’s kwijt? Ik help je graag.
Kom langs voor een Gratis Proefweek en dan gaan we aan de slag.
Tot snel! ‘Be Yourself Only Better’

Tim Appel

Mijn naam is Tim Appel, ik ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 gevolgd op het Horizon College te Alkmaar. In het 2e jaar van deze opleiding heb ik mijn Fitnesstrainer A behaald en in het laatste jaar heb ik de uitstroom Personal Trainer gevolgd. Voetbal is mijn grootste hobby. Zelf heb ik 15 jaar bij Victoria-O gespeeld en hierna 2 jaar in het 1e elftal van Svw’27. Op dit moment ben ik jeugdtrainer bij Hollandia, hoofdtrainer van de O13-1 (2e divisie), assistent trainer van AZ O15 (Eredivisie) en hoofdtrainer van de AZ Voetbalschool op de locatie Zouaven. Door deze drukte ben ik inmiddels zelf gestopt met voetballen.

In de fitness vind ik het leuk om mensen te helpen om hun persoonlijke doelstelling(en) te bereiken. 

Als je een aantal weken/maanden met iemand traint en resultaten behaald geeft dat een echte kick! Ik hoop bij Boddieplan zoveel mogelijk mensen met plezier te kunnen helpen. Veel mensen behalen bij Boddieplan hun persoonlijke doelstelling omdat wij een persoonlijk plan voor iedereen maken. Of je nu spiermassa wilt aankomen of vetmassa wilt verliezen, wij maken op basis van jou doelstelling het in onze ogen beste plan. 

Tot snel bij Boddieplan!

Tenui Dorreboom

Mijn naam is Tenuï Dorreboom, na het volgen van diverse opleidingen van Overload Worldwide ben ik bij Boddieplan terecht gekomen.
Bij Boddieplan geef ik de blessure behandelingen (Mylogenics) en begeleid ik mensen bij een revalidatie traject d.m.v. krachttraining.

Wat is Mylogenics? Behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat!

Ik vind het belangrijk dat de klant zijn of haar doestellingen worden waargemaakt. Samen met het team gebruik ik mijn kennis en inzet om de sporter optimaal te motiveren en te bewegen. Elk persoon heeft een andere aanpak en behandeling nodig. Ik zie het als een uitdaging om het maximaal haalbare voor elk persoon uit alle situaties te halen.

Rome Hoogenbosch

”Mijn naam is Romée Hoogenbosch en met veel plezier verzorg ik de Zumba®-lessen bij Boddieplan.

Dansen is mijn passie. Die enthousiasme wil ik graag overbrengen in mijn lessen.

Vanaf mijn 14de ben ik begonnen met het lesgeven van kinderen. Naast het lesgeven, kreeg ik zelf streetdance lessen en ik deed mee aan wedstrijden.

Na mijn hotelopleiding bij het TIO-college ben ik een half jaar naar het buitenland gegaan. Ik was werkzaam als danser/ entertainer bij Clubhotel Robinson in Ampflwang (Oostenrijk). Daar heb ik in shows gespeeld, danslessen (o.a. Zumba®) gegeven aan gasten en ik ondersteunde mijn collega met het voorbereiden van de shows. Denk hierbij aan het geven van repetities, posities bepalen en de shows perfectioneren.

Eenmaal teruggekomen in Nederland, besefte ik dat ik door wil gaan met het lesgeven en heb ik mijn Zumba®-certificaat behaald. Momenteel ben ik actief als Zumba®-instructrice voor volwassenen in verschillende sportscholen.

Wat is Zumba®?

Het Zumba®-programma is een op Latin geïnspireerde dans-fitnessles waarin Latijns-Amerikaanse en internationale muziek en dansbewegingen zijn verwerkt, wat zorgt voor een dynamische, spannende, opzwepende en effectieve fitnesstraining. Danservaring is totaal niet nodig!

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen tijdens de Zumba®-lessen.”

Nathalie

Hoi mijn naam is Nathalie en ik geef de Power yoga lessen bij Boddieplan.
Ben jij altijd druk, gespannen, stijf of zelfs gestrest? ‘Ontspanning door inspanning’

Graag nodig ik je uit om deel te nemen aan de yoga lessen bij Sportstudio Boddieplan. Ik zorg er voor dat jij weer helemaal soepel wordt en tot rust komt!
Tot snel bij Boddieplan!

Hanneke van der Veeken

‘Gedrag, Mindset & Overtuiging Counseling’
– De wereld tussen weten en doen –

 

Het volgen van een trainings- en voedingsschema is geen simpele kwestie van gewoon doen toch?

 

Rationeel weten we wat goed is en wat niet, toch volgen we dat weten niet altijd op. Ergens tussen weten en doen gebeurt iets; gevoelens, gedachten, overtuigingen, ervaringen uit verleden zitten hier onder meer tussen en die kunnen nog wel eens zorgen voor andere gedragingen!

 

Sabrina Dekker

Sport- & ontspanningsmassage bij Boddieplan.

 

Twee jaar geleden heeft Sabrina het roer omgegooid. Zij had een leidinggevende functie in de financiele sector.
In april is Sabrina bij Sportstudio Boddieplan begonnen met haar persoonlijke doel. Hierbij leerde ze bewust bezig te zijn met haar lijf en energie!

”Toen wist ik het zeker, Ik wil sportmasseur worden!
Na meerdere opleiding ik het nog steeds erg leuk en geeft het mij een kick om mensen daadwerkelijk te helpen!
Ik ben constant bezig om mijn massagetechnieken nog verder uit te breiden.

 

SPORTMASSAGE
Elke donderdagavond 18:00 – 21:00 uur
Leden betalen €10,- en niet leden €15,- per sessie.
Maak snel een afspraak want vol = vol!
Ik hoop jullie snel te mogen behandelen.”