In zes weken tijd 10,3 kg kwijt!!!!!

”Laat ik me eerst even voorstellen:
Ik ben Renate , 34 jaar en trotse moeder van een zoon en dochter. En ik ben te zwaar , zelfs nog veel zwaarder geweest .
Ik was het type “ ik ben zwanger , ik word toch dik” dus ik at lekker voor twee want ach die extra kilo’s val ik straks wel af na de bevalling…maar die bevalling is inmiddels ruim 8 jaar terug ( ja mensen zo gaat dat )

Uiteindelijk toch zelf door het hele voedingspatroon om te gooien heel wat kilo’s afgevallen, maar nog steeds zo’n 30 kilo te zwaar. Ik moest er nu echt bij gaan sporten want ja, na je 30ste gaat de zwaartekracht ook tegen je werken en die kipfilets aan m’n bovenarmen leken wel een kilo plofkip van de Appie. En dan heb ik het nog geeneens over die zwemband op en om m’n buik, oke en m’n kont en benen.
Ja die 30 kilo overgewicht zat echt overal!

Nadat ik bij een vriendin super goed resultaat had gezien sinds zij trainde bij Boddieplan, dacht ik in een vlaag van verstandsverbijstering “ik vul gewoon het contactformulier in op de site van Boddieplan”.
Niet over nadenken, gewoon doen. ( want sporten was nou niet bepaald iets wat bij mij hoorde) Diezelfde week kwam ik op gesprek bij Frank en zag ik Sportstudio Boddieplan voor het eerst van binnen.

Mijn allereerste indruk was “wat een goede sfeer hangt hier!!”
Geen mega sportschool met anabooltjes en barbies, nee gewone mensen zoals jij en ik! Jong / oud / dik / dun, mensen met een doel zoals afvallen, maar ook mensen die fit willen blijven of hun diabetes onder controle willen houden dmv oa. Sporten. De sfeer, de persoonlijke aanpak van Frank en zijn team dat voel je gewoon zodra je binnenkomt !

Ik dacht meteen, ja hier ga ik sporten!
Wat volgt is dan de lichaamsmeeting en het wegen en dan staat het zwart op wit: 101.7kg …slik… dat zijn de keiharde feiten en dan gaat de knop om! Totaal anders eten; eiwitten en vetten combineren met groente. Koolhydraten nooit combineren met eiwitten en vetten. De 1e week dacht ik echt, wat mag nou wel en wat mag nou niet gecombineerd worden maar dat went zo snel!

En toen begon het sporten, de training. Oke squaten had ik natuurlijk wel eens van gehoord, maar “dips of upright row”??? Elke training is Frank of één van de andere personal trainers er om je persoonlijk te begeleiden / het voor doen van de oefening. Dus die dips dat zag er easy uit toen het werd voorgedaan, maar na 6x dippen waren m’n bovenarmen ( ja die kipfilets!) al behoorlijk verzuurd en dacht ik: ok op naar de volgende oefening. Maar dan komt je personal trainer; KOM OP RENAAT , JE KAN HET!! NOG 4 KEER DIPPEN !! en dan denk je “het moet, ik kan het  verbrand die kipfilets!! En dan lukt het ook nog! En dan komt het mooiste: dan komt het stofje endorfine vrij! Wow wat voel je je fit en super lekker na het trainen!
Zo fit ben ik in jaren niet geweest!

Na zes weken getraind te hebben was het moment daar, de meet en weeg ronde…In zes weken tijd 10,3 kg kwijt !!!!! Wauw dan sta je toch echt wel te dansen op de weegschaal, als een kind zo blij!

IMG_2767

Ik voel me nu al fantastisch en dan ik ben nog geeneens op mijn streefgewicht! Ik vind het sporten echt leuk, nooit gedacht dat ik dat ooit zou hebben!

Wil je ook afvallen of lekker fit in je vel zitten kom dan gewoon eens binnen lopen bij Boddieplan. Voel en ervaar de sfeer of neem een proefles! Het is echt zo de moeite waard!!”

 

INSCHRIJVEN

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.