Wat is het?

Bootcamp is een zeer populaire fitness workout, overgewaaid uit Amerika, afkomstig uit het leger en wordt in de buitenlucht gegeven. Het is een workout waarbij het hele lichaam wordt aangepakt, alle spieren krijgen een prikkel.
De training is een combinatie van personal training en een groepsles, je traint in een groep maar krijgt persoonlijke begeleiding waar nodig. Boddieplan biedt een intensieve training met een lach, we zoeken de grenzen op maar gaan er nooit overheen!

Wat train je?

Naast alle spieren die in het lichaam een prikkel krijgen wordt je bij Boddieplan Heerhugowaard ook bestand tegen de weersomstandigheden in de buitenlucht. Je traint onder begeleiding van een trainer zowel individueel als in duo, als in een groep zodat samenwerking wordt gevraagd.
Tijdens deze training vragen de trainers veel van je dus enige doorzettingsvermogen wordt ook getest. Echter train je altijd voor jezelf tot je eigen kunnen.

Waarom zinvol?

Dat alle trainingen in de buitenlucht plaats vinden is niet zonder reden, wetenschappelijk is aangetoond dat mensen zich na een buitentraining mentaal en fysiek beter voelen dan na een binnen training.
Zoals eerder genoemd train je het gehele lichaam of te wel een full body workout. Met deze training verbrand je veel calorieën en is het een goede manier om af te vallen.