Gezond bedrijf, fit personeel

Kan jouw team fysiek en mentaal wel een boost gebruiken?

Het Europees Sociaal Fonds stelt ruim 20 miljoen euro extra beschikbaar voor ‘duurzame inzetbaarheid’ om meer mensen productief en langer aan het werk te houden. Dat kan bijvoorbeeld door werknemers te helpen gezond en vitaal te blijven. Bedrijven en instellingen kunnen zich melden met ideeën die hierop inspelen en zo kans maken op subsidie.

Door de verhoging van de AOW-leeftijd moeten Nederlanders langer doorgaan met werken en dit kunnen volhouden. Dat gaat bij lang niet iedereen vanzelf. Werkgevers zullen dan ook moeten investeren in de gezondheid van hun personeel. Goede voeding en beweging zijn hierin essentieel.
De economische en technische ontwikkelingen vragen om snelheid, wendbaarheid en stressbestendigheid van de werknemers.
Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van omdat de werknemer evolueert van ‘distantiërende werknemer’ naar een ‘bevlogen werknemer’. Dit bevordert de arbeidsproductiviteit en het plezier in werken.
Sportstudio Boddieplan in Heerhugowaard kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om de vitaliteit van uw medewerkers. De studio is kleinschalig en is verzorgd ingericht. De aandacht ligt op de begeleiding van de sporters met als specialisme afvallen en doelgerichte trainingen.
Dankzij de informele sfeer vinden mensen het prettig om te komen sporten en proberen wij, met de focus op kwaliteit, de drempel zo laag mogelijk te houden.
Dit doen we niet alleen met fitness maar ook met yoga, small group trainingen en stress verlagende methodes. Zo helpen wij u op weg naar een vitalere bedrijfscultuur, mogelijk nu zelfs deels gesubsidieerd!

Tevens zijn wij aangesloten bij het Intenz gezondheidsplan.
Op naar duurzame en bevlogen werknemers!

Wilt u graag meer weten over fitness voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website www.sportstudioboddieplan.nl of neem contact op via 072-57 225 72
Aanvragen van de subsidie

Bedrijven en instellingen kunnen van 19 oktober tot en met 13 november 2015 een aanvraag indienen bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden. Kijk hier voor de wetswijziging. Een aanvrager kan maximaal tienduizend euro krijgen, op voorwaarde dat het zelf de helft van het subsidiebedrag bijlegt. Kijk voor meer informatie op: www.agentschapszw.nl/subsidies

Geen reactie's

Geef een reactie