Cryokuur, wat is dat?

Plaatselijk centimeters verliezen door het bevriezen van vetcellen!

NU €250,- ipv €499,-
3 behandelingen
Klik op de rode knop rechts om gebruik te maken van deze 50% korting!
(geldig tot eind januari)

Voordelen* Cryokuur bij Boddieplan

 • Gratis voedingsadvies voor optimaal resultaat.
 • Inbody meting (vet%, spiermassa, vocht, mineralen etc.)

Wat is Cryokuur?

Cryokuur is een technologie die uw figuur kan corrigeren door vetcellen te bevriezen. Bevriezing van de vetcellen zorgt ervoor dat deze vernietigd worden en op een natuurlijke manier door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Cryokuur kan geschikt zijn wanneer u kleine hoeveelheden vet op buik, billen en benen wil verwijderen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Na een Cryokuur-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2,5 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk zodat alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

[vc_button title=”Klik hier voor 50% korting” target=”_blank” color=”btn-danger” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”http://www.sportstudioboddieplan.nl/aanmelden-50-korting-cryokuur/”]

Unknown

Resultaat voor & na* MAN

Unknown-3

Resultaat voor & na* VROUW

* De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Cryokuur pakt alleen vetcellen aan.

Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

Al in één cryo-behandeling kan onderhuids vetweefsel worden verminderd met 22%* door de vetcellen te onderkoelen. In een kuur van drie behandelingen bereikt u het voor u maximale resultaat.

Unknown-2

behandeling_cryolipolyse

Hoe gaat een cryokuur in z’n werk?

Bij Boddieplan werken wij met de CoolipoTwin. De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken: door precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektrostimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden vervolgens langzaam door het lichaam zelf afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en u merkt meestal na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen uit het lichaam opgeruimd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen.

Unknown-1

Op welke plekken kan Cryokuur worden ingezet?

 • zwembandjes
 • zadeltassen
 • lovehandles
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • heupen
 • bovenarmen

cryokuur

Advies en contact

Wilt u van uw probleemzones af? Dan is cryokuur wellicht de juiste behandeling voor u. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialist voor persoonlijk advies waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken.

Nu van €499,- naar €250,- voor 3 behandelingen in de maand januari.
Maak een afspraak om gebruik te maken van deze 50% korting!

[vc_button title=”Klik hier voor 50% korting” target=”_blank” color=”btn-danger” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”http://www.sportstudioboddieplan.nl/aanmelden-50-korting-cryokuur/”]
Geen reactie's

Geef een reactie